Alchemy Learning – организиране на уроци


Editing: Нещо интересноAlchemy Learning. е платформа, която ви позволява да организирате и структурирате своите уроци. Създаденият от вас урок, може да съдържа текст, видео, документ, препратка в Интернет и въпроси. Урокът може да го използвате в клас или да го изпратите на своите ученици като връзка за домашна работа. Създаването на урок става бързо и лесно. Урокът може да се преглежда от всички устройства – мобилен телефон, таблет, компютър. Учителят получава отчет за активността на учениците.

Ето кратко видео ръководство за работа:

Приятна работа!

Благодаря Ви, че бяхте с мен!

4 thoughts on “Alchemy Learning – организиране на уроци

  1. Здравейте,

    Хиляди благодарности за споделянето на тази платформа. Много съм въодушевена и искам да я използвам в часовете си. Стигнах до споделянето на урока с учениците, но като генерирам линк и го натисна, нищо не се появява. Дали не правя нещо както трябва. Гледах видеото, но не ми става ясно къде греша.

    Надявам се да можете да ми помогнете със съвет.

    Благодаря ви предварително.

    Руми Иванова

    • Здравейте, Руми,
      Съжалявам за закъснелия отговор, но тези дни замествах в училище и след работа нямах сили дори пощата да си прегледам, камо ли нещо друго да свърша. Погледнете действията във видеото от 6 минута. Там маркирам с мишката две икони, едната наподобява книжка (за работа в клас), а другата къщичка 🙂 – за работа у дома. Ако искате вашия материал да бъде видим, трябва да щракнете върху тези две икони и съответно, след това да генерирате връзки. Това е. Още веднъж, моля да ме извините за късния отговор.

      • Здравейте Антоанета,

        Благодаря ви за отговора. Не се безпокойте за закъснението, знам от опит колко заети могат да бъдат учителите. Междувременно забелязах, че пропускам стъпката с книжката и къщичката и вече съм готова да използвам Alchemy за първи път!

        Очаквам с нетърпение и други подобни идеи, които да изпробвам в класната стая.

        С най-добри чувства,

        Руми

  2. БЛАГОДАРЯ ВИ, КОЛЕГА!
    БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!
    С УВАЖЕНИЕ – НАДЕЖДА ШИШКОВА!!!

Благодаря за посещението.