7 ефективни навика за/на техноучителя


5753914434f967f3bf40731335263035Думата „техноучител“ я създадох току-що, като в нея влагам смисъл на учител, който използва информационните технологии в уроците си.

Вероятно се чудите защо използвам в заглавието предлозите „за/на“ по този начин . Защото материалът, който споделих ми могъл да бъде наръчник за учителя, който иска да ползва технологиите в час и в същото време е един отличен класьор на навиците на учителите, които използват активно и ефективно ИТ в уроците си.

Материалът, който ще ви предложа, случайно го открих в Интернет. Преводът не е точен, промених пасажи от текста, но се постарах да запазя смисъла им. В края на презентацията има връзка към оригиналния документ, така че може да се насладите и на него.

Ще се радвам, ако материалът предизвика дискусия.

Благодаря Ви, че бяхте с мен!

Advertisements

3 thoughts on “7 ефективни навика за/на техноучителя

  1. Защо ли се разпознах тука? Въпросите: ‘Защо и Как’ изискват задължителни отговори, дааа! Учителят, учениците и родителите трябва да разбират ползите от използване на технологиите – това също. Само да кажа, че споделянето пак, и пак, и пак, понякога ми изглежда като монолог…За будуването също си права 🙂 Благодаря ти, че сподели!

Благодаря за посещението.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s