Създаване на сайт в Weebly


В една по-ранна публикация препоръчах Weebly и изтъкнах предимствата й пред другите свободни платфоми.

Виж: Създаване на сайт ….

По молба на Дари Железарова публикувам допълнителни видео уроци, в които показвам някои от основните функции на платформата.

Не забравяйте да се регистрирате от страницата за образование.

Плейлистът показва стъпките, които направих, за да създам сайт на новия си клас. Той съдържа 4 видеоклипа с обща продължителност около 55 мин.

Надявам се да е полезен за вас. Когато създадете сайт в  Weebly, ще разберете колко е удобно да не се притесняваш за хостинга и за трафика, да не търсиш приложения за създаване на тестове, викторини, да можеш да създадеш клас и т.н.

Ето и моя сайт: http://milanovaclass.weebly.com/

Той още не е съвсем готов, но ще продължавам да работя. До 3.09.2012 трябва да съм готова :)))

Приятна работа!

Благодаря, че бяхте с мен!

Advertisements

18 thoughts on “Създаване на сайт в Weebly

 1. Създадох сайт, но имам проблем с качването на снимки. Правя го както трябва,но ми изписва грешка при качване. Може ли платформата да има временен проблем? Къде греша??? Моля за помощ! Благодаря!

 2. Тони, имам проблем – целия интерфейс на програмата е на английски.
  От видеото виждам, че при теб не е така. Къде греша?

 3. Тони, благодаря Ви за всички хубави идеи, които споделяте с нас. Направих си сайт. четох във Вашите коментари, че може да се препоръчва сайта, и ако 5 мои колеги също си направят сайтове може да получа повече екстри. Въпроса ми е: Как точно става това препоръчване? Моля, обяснете ми по – подробно! Предварително Ви благодаря!

  • На един по-късен етап, администраторите ще ви изпратят съобщение, с което ще ви предложат офертата. Ще изпратят линк, който вие трябва да споделите със свои колеги. Ако те се регистрират през този линк и направят свои сайтове, вие ще получите ПРО. Поне така бе при мен.

  • Съжалявам, че не съм била на линия, за да отговоря и се радвам, че си стигнала до решението сама. Собственото откритие е най-добрия учител! Поздравления!!!

 4. Тони, благодаря ти за всичко, което споделяш с нас! Уроците ти са безценни. Започнах създаването на собствен сайт. Но ми е за пръв път с Weebly и не мога да направя така, че да виждам менюто в началната страница. Къде бъркам?

 5. Тони, направо ме „зариби“ с тази платформа. Много се замислям догодина, за новия си випуск, да направя сайт в Weebly. Надявам се, че ще „удряш по едно рамо“, ако срещам трудности. Успех и късмет във всичко!

 6. Благодаря за поредния ценен урок! заради теб не зная какво е почивка!:)))
  Имам въпрос. Избрах си дизайн с вертикално меню, но шрифта на менюто е много малък. Как да го направя по-голям?

  • Не бързай да променяш нищо по шаблона, преди да си публикувала. В работен режим нещата изглеждат по-различно. Публикувай и тогава, ако трябва променяй от Дизайн – Опции на Дизайна или HTML-а. Това е показано съвсем кратко във второто видео. Може обаче да не стане, защото шаблоните са различни. Едни допускат редакция, а други не.

 7. Благодаря за поредни много ценен урок! Заради теб нямам почивка!:)))
  Имам въпрос-избрах си дизайн с вертикално меню. Как да направя шрифта на менюто по-голям?

 8. Поздравления за урока, Тони! Недоумявам кога и как правиш всичко това?! Благодаря ти!

 9. Тони, кога успяваш? Аз регистриах сайт и с това приключих! Възхищавам се на твоята енергия и страст с която правиш всичко! Приятна ваканция!

   • Тониииии, благодаря ти за отзивчивостта ти! Невероятна си. С направеното клипче толкова ме улесни. С твоята помощ си направих сайт, а толкова ме затрудняваше в началото. Бъди жива и здрава!

Благодаря за посещението.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s